Sep 28, 2014

Meie korter - meie esimene ühine kodu!

Räägin siis lähemalt, miks me kolisime kokku ja miks me jäime Rakverre.

Me ei olnud just väga kaua koos olnud, kui me hakkasime koos minu vanaema juures Saaremaal elama ja koos samas kohas tööl käima. Enne seda ei olnud me näinud üksteist poolteist kuud ja veel enne seda käis ta Tapal kaitseväes ja me nägime AINULT nädalavahetusteti. Mõnes suhtes on nii, et mida rohkem koos ollakse, seda rohkem tülitsetakse aga meil on vastupidi. Mida rohkem me lahus oleme, seda rohkem me tülitseme. Ma ei kujutaks üldse oma elu ette praegu, kui me peaksime iga õhtu oma vanemate kodus olema...eraldi. Imelik oleks. 

Algselt oli plaan kolida Tallinnasse ja alustada elu seal. Aga siis ma kandideerisin Lääne-Viru Rakenduskõrgkooli ja otsustasime, et meil on mõtekas jääda Rakverre, sest esiteks pealinnas on elu KALLIS! Kui me oleks tahtnud sinna minna, meil oleks pidanud töö kohe olemas olema + me oleks kogu oma suvel kogutud rahad mängu pannud. Rakverega on hea see, et siin pääseb igalepoole jala, me hetkel elamegi peaaegu kesklinnas, 10minutit jalutada ja oledki kohal. Meie vanemad elavad siin samas ja kõige tähtsam - üür on ikka tükk maad madalam. Meil on praegu kolme toaline ja me maksame 225€ kuus. Tallinnas saad sa vaevu ühe toalise sellise summa eest. Meil on mõistlikud üürileandjad, vene paar, kes on täiega vastutulelikud ja koguaeg ütlevad, et kui midagi on, siis ainult kirjutage/helistage. 

Mõned pildid siis enne ja pärast:
Meie elutuba 
 
Garderoob magamistoas
Magamistuba
Rõdu (täielik õudus nii enne kui praegu!)
Vannituba
Köögike
Koridor
Kolmas tuba on täielik kolatuba, niiet sellest ma pilte ei lisanud. Tapeediks on seal sinisel taustal lendavad raketid, tõeline poisslapse tuba :D Hetkel on seal meie igasugune pahn, mopid, tolmuimeja ja Baby Benjamini oma hiiglasliku puuriga.

Selline siis meie kodu on :)

xoxo,
musticas

No comments:

Post a Comment