Oct 22, 2016

TGIF (oli eile)

Eile oli mul tööpäev seal urkas, nagu ikka. Tanel helistas enne lõunat ja ütles, et ta sai eksamid tehtud. See andis mulle kohe boost'i kiiremni liigutada, et varem koju saada ja seda tähistada. Olin päris tubli, poole kaheksaks sain koju (mis on suhteliselt harv nähtus).

Kell kaks oli meil hügieenikoolitus, mis oli pigem maha visatud tund aega. Selle asemel oleksin võinud tööd teha ja isegi VEEL varem koju saada. Põhimõtteliselt see koolitus oli siis selline, et 20 inimest võeti töölt ära, et seda jampsi kuulata. Naine, kes meile seda läbi viis, istus lihtsalt arvuti taga ja luges maha slaidid. Selline tunne jäi, et ta ise nägi ka neid esimest korda. Mõned slaidid olid veel sellised, mis on meil tsehhis kraanikausi kohal (kuidas käsi pesta jne.) ja riietusruumis (mis riideid tööl kanda jne.). Lõpus oli test ka. Peale seda läksin ruttu tööle tagasi ja liigutasin veel kiiremini, kui enne. 

Kodus käisin dušši all, sättisin ja Taneli sõbrad tulid külla. Siis hakasime Monopoly mängima, mis lõppes sellega, et kes loobus, kes tegi oma reegleid. Lõpetasime mängu ära ja hakkasime Unot mängima. Vahepeal käisime Kadakas söömas ja pealekat ostmas. Siis istusime veits aega veel, helistasime Kanal 12'se Unetute saatesse :'D Saatejuht läks nii endast välja, kordas numbrit mitu korda, et umbes võõrad hakkaksid hullult meile helistama. Rääkis hullult "hirmsa" loo, kuidas ükskord ka keegi helistas sinna ja ropendas, et siis järgmisel päeval saate produtsent helistas sellele numbrile tagasi ja lõpuks pidi ta vabandama. So scary! :D

Täna ärkasime natuken enne ühte, läksime kohe linna peale. Sain Sandraga korra kokku, võtsime Ocean Sushi'st süüa, käisime kahes toidupoes toiduvarusid ostmas. Nüüd sõime, vaatasime telekat ja tšillame. 

Peaks nüüd õppima, sest esmaspäeval hakkab sess ja järgmine esmaspäev hakkab praktikaperiood. Novembris tahaks jõuda korra Saaremaale ja siis ongi juba detsember...jõulud...kingitused...lumi. 

No comments:

Post a Comment