Dec 11, 2014

* * *

Ma ükspäev mõtlesin, kui paljud inimesed leiavad vigastatud loomi ja viivad neid kliinikutesse, maksavad nende operatsioone, otsivad toetajaid, annetajaid...ja täna just selline asi juhtus minuga...nimelt olime sõbrannaga just Põhjakeskusest tagasi sõitmas ja vahetult autoga enne kortermaja taha pöörmist, vedeles keset suur teed kass. Peatasin auto, samal ajal kõnniteel kõndiv kutt korjas kassi üles ja tõstis ta eemale. Arutasime kiiresti läbi mida teha. Otsustasime kassi autosse panna ja loomakliinikusse sõita. Kui ei ole tema elu võimalik päästa, ehk on kiibitud ja saab vähemalt omaniku üles leida. Kahjuks sinna jõudes oli ta hinge heitnud ja samuti ei olnud tal kiipi. Imelik olukord tekkis, kui meilt küsiti kas meil ei ole kassi kuskile panna...kogelesime siis vastuseks midagi ja nad otsustasid kassi külma panna ning hommikul loomade varjupaigale ta anda. 

Hiljem läksin ema juurde, et teda mingisugusele töö jõulupeole viia. Ja esimest korda elus ma nutsin tema ees ja ei püüdnudki seda varjata.

Ma tahaks kõigile hingele panna - palun kiipige oma loomad ära JA palun olge hoolivamad! Isegi, kui sa näed, et teel vedeleb surnud loom, palun tõsta ta kasvõi tee äärde, sest järgmine hetk see vaeseke lihtsalt sõidetakse vaibaks...

musticas

No comments:

Post a Comment