May 31, 2015

Euroalustest iste rõdule

Viimasel ajal olen hakanud hullult Pinterestis surfama. Kuna sünnipäev tulekul ja võib-olla tullakse ka korterit vaatama, tahaks, et kõik oleks kena. Sattusin alloleval pildi peale Pinterestis ja tuli kohe tahtmine enda rõdule selline teha.


Emal oli kodus euroalused olemas ja hakkasime Taneliga kohe seda tegema. 


Õõh, meie rõdu on lihtsalt kohutav. Esiteks rõduäär on nii madal, et kõik, kes külas käinud, on öelnud ka, et veits dangerous :D Teiseks on põrand viltu, rõduääre poole läheb kaldu...ja tagatipuks on rõdu veel nii väike! :( Tahtsime lauakest ka (idee sain taas Pinterestist), emal oli kuuris just selline, mida ma tahtsin ümber tuunida. Õnneks autos polnud ruumi sellele, muidu oleksime lihtsalt korterisse tassinud ja avastanud, et see üldse ei mahugi rõdule.
Plaanis on veel need koledad seinad kuidagi ära peita, teha umbes midagi sarnas nagu all oleval pildil. Kunagi tulevikus on plaan ka terassilaudadest korralik, sirge põrand ehitada. Eks näis, millal.


Sain emalt paar päeva tagasi hoovist igasuguseid taimi ja hakkasin neid agaralt istutama ja sättima rõdule. Oma lrõdul olevaid illi näitan juba järgmises postituses,

Mystiline Musticas FB's.


No comments:

Post a Comment