Feb 1, 2016

Jaanuarikuu kristall - Roosa Kvarts

Olen Facebookis silma peal hoidnud pikemat aega La Tene lehel. Kui me Taneliga jaanuarikuu keskel vanaema juubelil Saaremaal käisime, siis sain isiklikult La Tene poes käia Kuressaare vanalinnas. Aaah, see pood oli fantastiline. Nii hästi lõhnav, nii hubane, nii mõnus, korras ja organiseeritud.
Ostsin endale kaks kivikest, üks neist oli Roosa Kvarts ning teine pisike lapik Krüsopraasike (viimasest mõni teine kord juttu). Vanaemale soetasin sünna puhul Mäekristalli.
ROOSA KVARTS
Roosa Kvarts on üks populaarsemaid kristalle eneseabistamiseks. Tegu on armastuse kristalliga, mis aitab lahti lasta valust ja emotsionaalseid probleeme lahendada. Samuti aitab ligi tõmmata perekondliku ning romantilist armastust kui ka sõprust. Peetakse seda naiselikkuse sümboliks ja emaduse kristalliks. Sobib kinkida äsja emaks saanud naisele või vastsündinule. Roosa Kvarts sobib töö juurde, et kaitsta ennast teiste halvustava kriitika või klatšijuttude eest. Ilumaailmaga tegelevate inimeste töö juures peaks kindlasti selline kristall olema - see aitab ligi tõmmata kliente ja loominguliselt neile oma oskusi edasi anda, nii, et kliendid rahule jääksid. Kodus võib Roosat Kvartsi ükskõik millises toas hoida. See aitab koduseinte vahel suurendada perekondlikku ühtlustunnet, omavahelist usaldust, suhtlemist ja lahendada erimeelsusi.

No comments:

Post a Comment