Jan 5, 2015

Korteri remont: magamistuba

Kirjutaksin siis lõppude lõpuks korterist, või noh, mis siin ikka kirjutada - näitan pilte hoopis. Meil sai alles esimene tuba valmis, jäänud on veel köök, elutuba, vannituba ja koridor. WC's vajavad õnneks ainult seinad värskendust, millega ma juba tegelen. 

Selline vaatepilt avanes peale seda, kui laed olid värvitud.
Peale tapeedi maha kiskumist.
Suureks probleemiks on kapid!!! Neid on niiiiii palju ja kuskile pole neid panna ka. Loobuda neist ei taheta, samas meil neid vaja ka pole. Ainult jalus ja võtavad ruumi -_-


Sisseehitatud kapp, viis pluss! Üks mure vähem, ei pea hakkama otsima ja ostma riidekappi.
 Föönitasime kapilt vana värvi maha. Kruntisime ja värvisime valgeks. Sisse panin helebeezi tapeedi.
 Seinad puhtad ja krunditud, alustasime tapeetimist. Kaks suur vastastikku seina on tapeeditud, akna ja ukse ümbrus on valged.
Kapp ülevärvitud, tapeet seinas, uus uks ees. Eelmistel piltidel on näha, et ukse kohal oli ka väike kapp. Pidime selle maha võtma, vastasel juhul poleks uks ära mahtunud.
Selline kaunis vaatepilt vaatas vastu, kui kapp oli maha võetud. Pahteldasin ja lihvisin seda siis. Kõige kohutavam töö on lage parandada, kõik jamps lendab näkku ja silma :(
Vanast üritan võimalikult palju maksimumi võtta ja uuendada, et raha kokku hoida. 

Mõned pildid instagramist

Vaade aknast - Rakvere linnus, Vallimägi ja kirik.
 Mu lillekesed :) Uued ja änksad lillepotid peaks sebima, midagi ise peale maalima. Mul on juba idee olemas!!!

Natuke nipet-näpet on veel vaja teha - kardinapuu ja kardinad, uksenupud...nädalavahetusel kolime täielikult sisse! Yay!

xoxo,
musticas

No comments:

Post a Comment