Jun 4, 2015

Üks igavene paharet

Meil on kodus hetkel selline olukord, et merisead on tagasi kokku elama pandud, et nad harjuksid üksteisega taas koos olema. Hamster sai siis Benjamini vana iseehitatud puuri. Aga see hamster, on selline tegelane, et uhuhuhuu. Ta põgeneb, ta on nii kiire ja ta hüppab kõikjalt maha. Kui elutuppa oleme ta diivanile pannud, siis ei saa sekundikski silma tema pealt ära lasta :D Hetkel hoiame teda enda kinnise uksega magamistoas, kus ta jookseb enamus ajast vabalt ringi, sest ta põgeneb pidevalt puurist ära ja kui tahab süüa/juua, siis ronib tagasi sinna.

Eile Tanel avastas, et hamster magas ta trennikotis :D Armas, eks? Hiljem, lõuna aeg, kui ma ka kodus olin, nägi ta, et hamstripoiss oli ta koti seest puruks kraapinud. Ja ta Nike'i trennikad auklikuks närinud...ja plätud ka katki. :D Seega Tanel oli sitaks vihane. Samas ise ta on süüdi ka - mida ta viskab enda asju siis voodi alla. Vot.
Nüüd ongi igavene häda ja viletsus, et saaks ükskord loomadele normaalsed eluasemed. Merisigadele on idee ehitada kapi sarnane asi, jalad alla ja peale käiks siis hamstri terraarium. Selle viimasega on ka nii, et see on Eesti teises otsas ja ei hakka Viljandisse järgi sõitma sellele. Ei tea ka kedagi, kes sõidaks Rakvere poole...Peab leppima siis väiksema akvaariumiga, mille sõbranna saaks Tallinnast mulle juba reedeks Rakverre tuua.

No comments:

Post a Comment