Jul 26, 2015

Selle suve esimene telkimine

Tegelikult juba juuni kuus oli meil plaan minna telkima. Asi lõppes sellega, et panime telgi püsti mu ema aias tagahoovis :D 

Algselt oli meil plaanis minna Kauksi. Millegi pärast ma polnud üldse arvestanud ega mõelnud sellele, et Rakverest sinna on pea 80km. Me olime väljasõidu jätnud ka õhtusse (startisime kell kuus kodust), seega ei huvitanud mind üldse tund aega sõitu...otsustasime, et jääme ikka Lääne-Virumaale aga soov oli mere ääres ööbida. Sõitsime läbi Vihula ja sealt edasi mööda auklikut metsavahe teed. Lõpuks jõudsime platsile, mille olime kaardil välja valinud. Seal oli aga mingi seltskond, kes pidasid pidu. Sõitsime otse edasi ja sellega tegime vea - jõudsime otsaga Oandusse. Tegime ümberpöörde ja telkimisplatsi kõrval oli veel üks parkla ja sealt viis tee mere äärde (kus oli veel üks parkla). Parkisime ära, vaatasime natuke ringi ja panime telgi püsti. Istusime pleedil, sõime, jõime ja mängisime Heads Up'i. Vahepeal jalutasime ja tegime pilte.
Rand oli väga populaarne, paljud käisid seal jalutamas, mõned istusid tekil ja nautisid vaadet või telkisid, nagu meiegi. Öösel hakkas vihma aga sellest polnud midagi, meil oli veekindel telk. Vahepeal seltskond teiselt platsilt käis ujumas varahommikul ja tüdrukud lõugasid üle ranna "nii külm on, nii külm on ju ää!", õnneks jäin suhteliselt ruttu uuesti magama. Luugid lõime kell üheksa lahti ja muidugi mõnel oli vaja kohe  hommikul Tanelile ta vabal päeval hakata helistama *sigh*...istusime telgis mõnda aega, pakkisime oma asjad ja sõitsime koju tagasi.

Nüüd peseme uue pesumasinaga pesu ja oleme lihtsalt lebos. Telgis ei saanud korralikult välja magatud aga sellegipoolest nii mõnus oli, tahaks veel minna.

No comments:

Post a Comment